Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-14 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.06.2022
Nové andělská křídla jako polotovar
Máme další andělská křídla jako polotovar pro další zpracování. Už jich je 20 druhů a pracujeme na dalších. Na produtky se můžete podívat ZDE (klikně... číst celé
28.05.2022
Vílí a motýlí křídla
Další polotovary ke zpracování a tím jsou vílí/motýlí křídla. Můžete je nabarvit nebo jinak dále zpracovat. Vše jako vždy z pevné bukové překližky. P... číst celé
23.05.2022
Nová sekce "Dřevěné potřeby do kanceláře"
Postupně sekci budeme doplňovat o další potřeby pro kancelář. Sekci si můžete prohlédnout ZDE. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Veganský přírodní olej na dřevo
Zajímavý přírodní olej na dřevo od firmy Hermann Sachse. číst celé
30.04.2022 Z výroby
Dřevěné hodiny pro lití pryskyřice
Nabízíme dřevěné hodiny z bukové překližky pro lití pryskyřice. číst celé
12.04.2022 Z výroby
Gravírování kovových vizitek a destiček
Gravírování kovových vizitek a destiček pomocí vláknového laseru. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Daniel Sedmák, se sídlem Lidická 238, 41701 Dubí 1 u Teplic, IČ 76306143, zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Teplice (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Veganský přírodní olej na dřevo
Veganský přírodní olej na dřevo
Zajímavý přírodní olej na dřevo od firmy Hermann Sachse. číst celé
Dřevěné hodiny pro lití pryskyřice
30.04.2022 Z výroby
Dřevěné hodiny pro lití pryskyřice
Nabízíme dřevěné hodiny z bukové překližky pro lití pryskyřice. číst celé
Gravírování kovových vizitek a destiček
12.04.2022 Z výroby
Gravírování kovových vizitek a destiček
Gravírování kovových vizitek a destiček pomocí vláknového laseru. číst celé
Gravírování psích známek
12.04.2022 Z výroby
Gravírování psích známek
Gravírujeme psí známky různých tvarů. číst celé

Výroba a prodej dřevěných, kovových a plastových výrobků.

Všechna práva vyhrazena © Daniel Sedmák

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-14 hod.)
Tento web používá soubory cookies. Využíváme pouze technické cookies, které jsou nutné pro provoz webových stránek. Více informacíZavřít
Tažením nebo posuvníkem posouvejte text níže.

Co jsou Cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které mohou být použity webovými stránkami, aby jsme mohli udělat naše webové stránky efektivní po uživatelské stránce.
Na našich webových stránkách používáme pouze technické cookies. Tato kategorie cookies nevyžaduje váš souhlas a jsou nutné pro provoz těchto webových stránek.

Více o cookies zde: https://cs.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Technické Cookies

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webové stránky a všech funkcí, které nabízí a nemohou být vypnuty bez zablokování funkcí stránky. Jsou odpovědné mj. za uchovávání produktů v košíku, přihlášení k zákaznickému účtu, fungování filtrů, nákupní proces, zavření cookies lišty, zobrazení infoboxu a ukládání nastavení soukromí. Z tohoto důvodu technické cookies nemohou být individuálně deaktivovány nebo aktivovány a jsou aktivní vždy.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz