Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-14 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Veganský přírodní olej na dřevo
Zajímavý přírodní olej na dřevo od firmy Hermann Sachse. číst celé
30.04.2022 Z výroby
Dřevěné hodiny pro lití pryskyřice
Nabízíme dřevěné hodiny z bukové překližky pro lití pryskyřice. číst celé
12.04.2022 Z výroby
Gravírování kovových vizitek a destiček
Gravírování kovových vizitek a destiček pomocí vláknového laseru. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Veganský přírodní olej na dřevo
Veganský přírodní olej na dřevo
Zajímavý přírodní olej na dřevo od firmy Hermann Sachse. číst celé
Dřevěné hodiny pro lití pryskyřice
30.04.2022 Z výroby
Dřevěné hodiny pro lití pryskyřice
Nabízíme dřevěné hodiny z bukové překližky pro lití pryskyřice. číst celé
Gravírování kovových vizitek a destiček
12.04.2022 Z výroby
Gravírování kovových vizitek a destiček
Gravírování kovových vizitek a destiček pomocí vláknového laseru. číst celé
Gravírování psích známek
12.04.2022 Z výroby
Gravírování psích známek
Gravírujeme psí známky různých tvarů. číst celé

Výroba a prodej dřevěných, kovových a plastových výrobků.

Všechna práva vyhrazena © Daniel Sedmák

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-14 hod.)
Tento web používá soubory cookies. Využíváme pouze technické cookies, které jsou nutné pro provoz webových stránek. Více informacíZavřít
Tažením nebo posuvníkem posouvejte text níže.

Co jsou Cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které mohou být použity webovými stránkami, aby jsme mohli udělat naše webové stránky efektivní po uživatelské stránce.
Na našich webových stránkách používáme pouze technické cookies. Tato kategorie cookies nevyžaduje váš souhlas a jsou nutné pro provoz těchto webových stránek.

Více o cookies zde: https://cs.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Technické Cookies

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webové stránky a všech funkcí, které nabízí a nemohou být vypnuty bez zablokování funkcí stránky. Jsou odpovědné mj. za uchovávání produktů v košíku, přihlášení k zákaznickému účtu, fungování filtrů, nákupní proces, zavření cookies lišty, zobrazení infoboxu a ukládání nastavení soukromí. Z tohoto důvodu technické cookies nemohou být individuálně deaktivovány nebo aktivovány a jsou aktivní vždy.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz