Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-14 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.06.2022
Nové andělská křídla jako polotovar
Máme další andělská křídla jako polotovar pro další zpracování. Už jich je 20 druhů a pracujeme na dalších. Na produtky se můžete podívat ZDE (klikně... číst celé
28.05.2022
Vílí a motýlí křídla
Další polotovary ke zpracování a tím jsou vílí/motýlí křídla. Můžete je nabarvit nebo jinak dále zpracovat. Vše jako vždy z pevné bukové překližky. P... číst celé
23.05.2022
Nová sekce "Dřevěné potřeby do kanceláře"
Postupně sekci budeme doplňovat o další potřeby pro kancelář. Sekci si můžete prohlédnout ZDE. číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu vyrobaprodej.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu vyrobaprodej.cz

1. Společnost Daniel Sedmák., se sídlem Lidická 238, 41701 Dubí 1 u Teplic  IČ 76306143 zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Teplice (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
      

2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.
Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce. 

3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Daniel Sedmákem tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
       

a) Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;
           
Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@vyrobaprodej.cz.

6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky vyrobaprodej.cz užívá na této webové stránce soubory cookies.

Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů. 

Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
              
 ▪ Základní funkčnosti webových stránek.

Detaily o používaných cookies si můžete přečíst zde.

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
        ◦ zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
        ◦ vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
        ◦ požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
        ◦ vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
        ◦ požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
        ◦ na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
        ◦ požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
        ◦ na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
        ◦ podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Broušení překližek a masivu
22.11.2022 Z výroby
Broušení překližek a masivu
Jakou zrnitostí brusného papíru brousit naše polotovary? číst celé
Dřevěné hodiny pro lití pryskyřice
30.04.2022 Z výroby
Dřevěné hodiny pro lití pryskyřice
Nabízíme dřevěné hodiny z bukové překližky pro lití pryskyřice. číst celé
Něco málo z dílny: Dřevěné krabičky
07.09.2021 Z výroby
Něco málo z dílny: Dřevěné krabičky
Určitě každou ženu potěší krásný šperk a ještě i nádherná krabička. Nové produkty přicházejí. číst celé
Strom Jasan
05.02.2021 Příroda
Strom Jasan
Jasanové dřevo má široké možnosti využití. Jistě se s ním setkal každý z nás na mnoha místech a při mnoha příležitostech. Jeho krása vynikne na dekora... číst celé

Výroba a prodej dřevěných, kovových a plastových výrobků.

Všechna práva vyhrazena © Daniel Sedmák

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-14 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz